תפריט צור קשר חיפוש
  • אודות |
  • רפואת נשים |
  • קורונה |
  • בעיות רפואיות |
  • מאמרים ומחקרים |
  • מספרים עלינו |
  • טיפול בתזונה |
  • חנות |
  • צרו קשר |
  • 09-9664477
    יוטיוב פייסבוק צור קשר דף הבית של המרפאה

    על פח השמן ונס החנוכה

    כמו יתר מאכלי החג המסורתיים גם הסופגניות והלביבות הם אסונות קולנריים קטנים, אולם יש מה לעשות כדי לא לצאת מהם בעור גדול.
    אפשר לדוגמה להכין לביבות בטטות. לבטטות ולתפוחי האדמה יש ערך קלורי די דומה, אולם הבטטה עשירה יותר בסיבים תזונתיים, בטא קרוטן, ויטמין C, B6, אשלגן ומנגן. היא בעלת ערך גליקמי נמוך יותר. מומלץ לטגן אותן בשמן קנולה, ודווקא בשמן עמוק ובטמפרטורה גבוהה, כדי שהשמן ייספג פחות. את צריכת הסופגניות אגב מומלץ פשוט לצמצמם, אין דרך להפוך אותן לבריאות ואם אוכלים עדיף כבר להנות מכל ביס. חג אורים שמח.

    לטיפים תזונתיים נוספים 

    תגובות הוסף תגובה
    לקבלת עדכונים
    ייעוץ

    טופס הייעוץ של "בריאת" מזמין אותך לקבל הכוונה אישית מאחד ממטפלי המרפאה.
    לטופס 3 שלבים פשוטים וקלים למילוי, בסופו תקבל\י מענה בטלפון, במייל או בפקס, על פי בחירתך.

    למילוי הטופס
    דברו איתנו...
    09-9664477
    תחומי טיפול
    תקשורת
    עברנו לסגירת החלון